14-05-07

Cluster ‘Event Security’: een totaaloplossing voor evenementen

Onderstaande tekst werd geschreven in opdracht van Publitec voor Quater, het magazine van Group 4 Securicor

 

Voortaan kunnen organisatoren van evenementen via één aanspreekpunt bij Group 4 Securicor terecht voor het coveren van alle taken die de activiteit in goede banen moet leiden: VIP-bewaking, bewakingsagenten, onthaalstewards en hostesses… 

 

De cluster ‘Event Security’ kadert in de nieuwe aanpak van Group 4 Securicor om cliënten over de verschillende businessunits en zelfs over de verschillende juridische entiteiten van de groep heen een totaaloplossing aan te bieden,” verklaart Robby Van Mele, B.U. Manager Public Guarding van Group4 Total Security. “Op die manier wordt de klant de gebundelde diensten van Group 4 Securicor Security Services, van het recent overgenomen bedrijf Diamond Security Company en van Event & Reception Services (ERS) aangeboden. Hij kan zich tot elk van deze businessunits richten en krijgt een totaaloplossing aangeboden via een ‘SPOC’ (Single Point of Contact). 

 

Een spectaculaire kick-off 

 

De massaconcerten van Robby Williams op 13 en 14 juni in een afgeladen Koning Boudewijn Stadium waren meteen de vuurdop van de gecoördineerde samenwerking tussen de verschillende businessunits.. Voor het welslagen van het evenement werden 130 bewakingsagenten van G4S Security Services en Diamond Security Company opgetrommeld, en liefst 300 steward van ERS voor het onthaal en de begeleiding van de concertgangers.

 

Robby Van Mele: “Als kick-off kon die opdracht tellen, maar uitdagingen zijn er om aan te gaan. De discipline, geestdrift en professionaliteit van onze agenten en stewards hebben de organisatoren duidelijk overtuigd dat de samenwerking tussen de diverse diensten een zeer goede zaak is voor de evolutie van de bewakingsdiensten binnen de evenementensector.”

12:17 Gepost door Jean Lievens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: referenties bedrijfscommunicatie, 011 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.